Webinar Stroomstrategie Windunie-Pool

Datum
27 augustus 2020
Locatie
Online
Inloop vanaf
15:00 uur
Aanvang
15:00 uur
Einde
15:30 uur
 
Deelname gratis
Contactpersoon
Hans Plag
M +31 (0)6 – 30 33 98 49
hans.plag@windunie.nl
Site
https://windunie.webinargeek.com/hoe-u-in-30-min-de-beste-uitbetaalprijs-kiest-voor-uw-stroomcontract

Hoe u binnen 30 minuten meer uit uw stroomcontract haalt in collectief verband!

Met deze gedachte hebben wij in 2014 met succes de Windunie-Pool opgericht. Een agrarisch concept en uniek in de energiewereld. Wij bundelen de stroom – jaarlijks zo’n 700 GWh – en verkopen deze collectief op de markt. Door te poolen dus, zoals agrariërs gewend zijn. Wij bundelen niet alleen de stroom, maar ook de krachten van onze energieproducenten, want wij weten: “samen kom je verder”.

Onze beproefde strategie lichten wij graag toe in onze online webinar. Wij organiseren dezelfde webinar op twee verschillende data. Aan u wat het beste uitkomt. De duur van de webinar is 30 minuten.

  • 27 augustus 2020 om 15:00 uur
  • 1 september 2020 om 11:30 uur
  • aanmelden: klik hier.

Windunie wil haar leden de beste kWh-prijs bieden en Greenchoice wil haar klanten 100% Nederlandse groene stroom leveren, daarom zijn wij een langjarige afspraak met Greenchoice aangegaan. Door onze strategie weet Greenchoice wanneer wij de stroom verkopen. Voor het volume dat zij bij ons kopen betalen zij de hedgeprijs én verhogen die met een aantrekkelijke premie: de Windunie-factor. Gemiddeld over de jaren heen krijgen onze leden hierdoor de beste prijs. De Pool-prijs zoals wij dit noemen.

Meer weten over hoe u hier ook van kunt profiteren?
Windunie organiseert op donderdag 27 augustus 15:00 uur en dinsdag 1 september om 11:30 uur een gratis webinar. Onze stroomhandelexperts leggen u dan alles over de Windunie-aanbieding uit. Meldt u zich snel aan: klik hier! Het gratis webinar is te volgen op uw laptop, mobiel en tablet. Tijdens de webinar kunnen vragen gesteld worden.

Wel interesse, maar kunt u de webinar niet live bijwonen? Laat het ons weten!

Wij kijken uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,
Hans Plag en Jochem van Egmond