Contactgegevens

Ons postadres:
Windunie
Postbus 4098
3502 HB Utrecht

Ons bezoekadres:
Piet van Dommelenhuis
Churchilllaan 11 13hg
3527 GV Utrecht

Telefoon: 030 753 31 00
E-mail: info@windunie.nl

Over specifieke onderwerpen zoals bijvoorbeeld lidmaatschap, windstudies, stroomcontracten of beheer ook direct contact zoeken met de persoonlijk verantwoordelijke. Ga dan naar de betreffende pagina en neem direct contact op.

Routebeschrijving:
Met het openbaar vervoer
Vanaf Centraal Station Utrecht neemt u de sneltram naar IJsselstein of Nieuwegein en u stapt uit op het 5 meiplein. Loop vervolgens richting Winkelcentrum Kanaleneiland en loop links om het gebouw heen. Om de hoek is de entree van het Piet van Dommelenhuis. Meld u daar bij de receptie.

Met de auto
Maakt u gebruik van een navigatiesysteem?
Stel dan in: hoek Trumanlaan-Bernadettelaan Utrecht.
Parkeren
U kunt 1,5 uur gratis parkeren op het parkeerterrein bij winkelcentrum Kanaleneiland. Loop door het winkelcentrum naar het Piet van Dommelenhuis en bel aan bij de entree vanuit het winkelcentrum.
De parkeergarage boven de Albert Heijn biedt via de 1ste verdieping rechtstreeks toegang tot het Piet van Dommelenhuis. U belt daar aan om u aan te melden bij de receptie zodat u kan worden binnengelaten.

Geen navigatie?
A2 vanuit Amsterdam
Neem afslag 8, richting Centrum Jaarbeurs-Kanaleneiland-Langerak-De Meern. Neem op de eerste rotonde (verkeersplein Hooggelegen) de vierde afslag richting Centrum-Jaarbeurs-Kanaleneiland (Ds. Martin Luther Kinglaan). Neem op de rotonde (24 Oktoberplein) de eerste afslag (Beneluxlaan). Neem op de volgende rotonde (5 Meiplein) de eerste afslag naar de Churchilllaan. Direct rechts bevindt zich het Piet van Dommelenhuis, gevestigd aan het Winkelcentrum Kanaleneiland; dit is Churchilllaan 11. Om te parkeren rijdt u door en slaat u rechtsaf bij het eerste stoplicht. Zie beschrijving parkeren.

A2 vanuit Den Bosch
Bij knooppunt Oudenrijn schuin rechts aanhouden richting Centrum-Langerak-De Meern. Neem afslag 8, richting Utrecht, en ga rechtsaf op verkeersplein Hooggelegen. Neem op de rotonde (24 Oktoberplein) de eerste afslag (Beneluxlaan). Neem op de volgende rotonde (5 Meiplein) de eerste afslag naar de Churchilllaan. Direct rechts bevindt zich het Piet van Dommelenhuis, gevestigd aan het Winkelcentrum Kanaleneiland, dit is de Churchilllaan 11. Om te parkeren rijdt u door en slaat u rechtsaf bij het eerste stoplicht. Zie beschrijving parkeren.

A12 vanuit Arnhem
Bij knooppunt Lunetten rechts aanhouden op A12. Neem afrit 16-18 Ring Utrecht. Neem afrit 17, Centrum-Jaarbeurs-Kanaleneiland, en ga rechtsaf de Europalaan op. Neem op de rotonde de derde afslag (Beneluxlaan). Neem op de volgende rotonde (5 Meiplein) de derde afslag naar de Churchilllaan. Direct rechts bevindt zich het Piet van Dommelenhuis, gevestigd aan het Winkelcentrum Kanaleneiland, dit is de Churchilllaan 11. Om te parkeren rijdt u door en slaat u rechtsaf bij het eerste stoplicht. Zie beschrijving parkeren.

A12 vanuit Den Haag/Rotterdam
Bij knooppunt Oudenrijn rechts aanhouden op A12. Neem afrit 16-18 Ring Utrecht-Nieuwegein. Neem afrit 17, Centrum-Jaarbeurs-Kanaleneiland, linksaf de Europalaan op. Neem op de rotonde de derde afslag (Beneluxlaan). Neem op de volgende rotonde (5 Meiplein) de derde afslag naar de Churchilllaan. Direct rechts bevindt zich het Piet van Dommelenhuis, gevestigd aan het Winkelcentrum Kanaleneiland, dit is de Churchilllaan 11. Om te parkeren rijdt u door en slaat u rechtsaf bij het eerste stoplicht. Zie beschrijving parkeren.