Windunie is partner van het Evenement HIER opgewekt 2020

Woensdag 18 t/m vrijdag 20 november 2020 vindt de negende editie van het Evenement HIER opgewekt plaats: het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie in Nederland. EHO is hét ontmoetingsmoment voor iedereen die betrokken is bij de lokale energie-initiatieven. Windunie is partner van het evenement.

Het event gaat dit jaar voor het eerst helemaal online. Er is keuze uit zo’n 25 deelsessies, naast een plenair programma en de Climate Comedy Night – met onder meer cabaretiers Martijn Koning en Rayen Panday.

Windunie verzorgt het webinar “Samenwerken en krachten bundelen: daar krijg je energie van!”. Daarnaast kun je aanschuiven aan onze virtuele keukentafel of op bezoek in onze online stand. Je maakt daar gemakkelijk een één-op-één-afspraak om te (video)bellen of chatten met een van onze mensen.

Het Evenement HIER opgewekt is een evenement waar je een goede dosis positieve energie opdoet om verder te werken aan de energietransitie. Het is gericht op vertegenwoordigers van lokale energie-initiatieven en hun samenwerkingspartners. Ga voor meer info naar www.evenementhieropgewekt.nl

Aanmelden
Bent u Windunie lid en wilt u deelnemen aan dit evenement? Neem dan contact op met ons via mail of bel het algemene nummer: 030 – 753 31 00.