Windunie partner evenement HIER opgewekt

Op dinsdag 14 februari 2023 vindt de 11e editie van het evenement HIER opgewekt plaats: het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie en hét ontmoetingsmoment voor iedereen die betrokken is bij de lokale energie-initiatieven. Windunie is partner van het evenement.

Het evenement vindt plaats in De Flint in Amersfoort, met als thema ‘Liefde voor lokaal’. En wat is er nou mooier dan op 14 februari, samen met ons netwerk, onze liefde voor wind- en zonne-energie te vieren?

Programma

Het programma bestaat uit een plenaire start, een twintigtal sessies, tientallen gesprekstafels en een uitgebreide lunch en borrel. Volop ruimte om elkaar te ontmoeten én je te laten informeren over de laatste ontwikkelingen!

Zien we je daar?

Ontmoet onze specialisten voor een speeddate in onze stand. Of sluit je aan bij onze gesprekstafel over het local4Local-concept, waarmee je als gemeenschap zelf de regie voert over je eigen energievoorziening. Dat begint bij lokaal eigendom van wind- en zonneparken. Om vervolgens die lokaal opgewekte duurzame elektriciteit aan eigen leden, inwoners en ondernemers te leveren. Betaalbaar, betrouwbaar, duurzaam en onafhankelijk.

In de snel veranderende energiewereld is het belangrijk om met de exploitatiestrategie van je energiepark optimaal aan te blijven sluiten bij de ontwikkelingen. Zoals prijsontwikkelingen, overheidsmaatregelen, maar ook technische innovaties die van invloed zijn op het rendement van je energiepark. Hierover en meer hoor je in onze gesprekstafel over strategisch asset management.

Over het event

Het Evenement HIER opgewekt is voor mensen van lokale energie-initiatieven en hun samenwerkingspartners, zoals gemeenten, warmtebedrijven, energieleveranciers en serviceverleners. Een vrolijk evenement waar je een goede dosis positieve energie opdoet om verder te werken aan de energietransitie.

Ga voor het hele programma en tickets naar www.evenementhieropgewekt.nl