Windunie webinar: Samenwerken, daar krijg je energie van!

WIndunie op HIER Opgewekt

Woensdag 18 t/m vrijdag 20 november 2020 vindt het Evenement HIER opgewekt plaats: het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie in Nederland. EHO is hét ontmoetingsmoment voor iedereen die betrokken is bij de lokale energie-initiatieven. Windunie is partner van het evenement.

Windunie geeft een webinar op vrijdag 20 november. Dit doen we tijdens “Evenement HIER Opgewekt”. We gaan met u op zoek naar de beste manieren om participatie van de lokale gemeenschap vorm te geven: boeren, burgers en buitenlui verbinden!

Centraal staat de vraag: Hoe kan je energieprojecten ontwikkelen met oog voor draagvlak, energielevering aan de omgeving, opslag van energie en gecombineerde wind-zonprojecten? Sprekers Henk Werkman (Windunie) en Koen Streutker (Windpark Weijerswold) delen hun ervaringen uit de praktijk en horen graag met welke vragen u zit.

U kunt het webinar alleen bijwonen wanneer u in bezit bent van een kaart van Evenement HIER Opgewekt. Heeft u al een kaart? Schrijf dan op vrijdag 20 november in voor sessie W28 “Samenwerken en krachten bundelen: daar krijg je energie van!”

Aanmelden Evenement HIER Opgewekt 
Bent u Windunie lid en wilt u deelnemen aan dit evenement? Neem dan contact op met ons via mail of bel het algemene nummer: 030 – 753 31 00.